Tải Game Evowars.Io

 

Game Details

game evowars.io là gì?

EvoWars.io là một thể oại game hành động vui nhộn với hình thức có nhiều người chơi. Bạn sẽ bắt đầu với nhân vật chính của mình như là một người thượng cổ và mỗi khi bạn lên cấp, nhân vật của bạn sẽ tiến hòa và vũ khí cũng như kỹ năng của bạn cũng được cải thiện. Bạn có thể lên cấp bằng cách thu thập năng lượng bằng cách giết chết người chơi khác. Trong trò chơi này, việc đối phowng của bạn to thế nào không quan trọng, mà là bạn có thể lấy được vũ khí của họ nhanh như thế nào. Nhưng nhớ rằng, đối thủ càng lớn thì phạm vi tấn công của chúng càng lớn vì vậy phải chú ý khi lại gần chúng. Nếu bạn thấy mình đến gần những người chơi đáng sợ bạn có thể luôn sử dụng tăng tốc để thoát khỏi vị trí đó nhưng mỗi lần bạn sử dụng kỹ năng đó, nó sẽ làm giảm xp hiện tại của bạn, vì vậy, tốt hơn hết sử dụng nó một cách thông minh! Có 25 cấp độ và sự tiến hòa cần mở khóa. Vì vậy hãy chơi EvoWar.io – Fight! Giết chóc! Tiến hóa!
 

Version 1.4.22
Size 7.1 MB
Release Date May 18, 20
Category Action Games

Game Permissions:Allows applications to open network sockets.

What"s New:** Fixed the unintentional purchase popup

Changelog:

Description from Developer:Welcome to EvoWars! Be prepared! Your task is to become the biggest warrior of the Deathmatch arena! Fight hordes of opponents! Kill your opponents and collect…

 

Game preview (/)

*

 

About this game

How to play EvoWars.io on Windows?

In this post, I am going to show you how to install EvoWars.io on Windows PC by using Android App Player such as BlueStacks, Nox, KOPlayer, …

Đang xem: Tải game evowars.io

Before you start, you will need to download the apk installer file, you can find download button on top of this page. Save it to easy-to-find location.

Xem thêm: du lịch vietravel

: You can also download older versions of this game on bottom of this page.

Xem thêm: Tải Game Offline Hack – Chợ Đen Mod Hack Game Android

Below you will find a detailed step-by-step guide, but I want to give you a fast overview how it works. All you need is an emulator that will emulate an Android device on your Windows PC and then you can install applications and use it – you see you"re actually playing it on Android, but this runs not on a smartphone or tablet, it runs on a PC.

If this doesn"t work on your PC, or you cannot install, comment here and we will help you!

 

Step By Step Guide To Play EvoWars.io using BlueStacks

Open the apk file: Double-click the apk file to launch BlueStacks and install the application. If your apk file doesn"t automatically open BlueStacks, right-click on it and select Open with… Browse to the BlueStacks. You can also drag-and-drop the apk file onto the BlueStacks home screenAfter install, just click Run to open, it works like a charm :D.

How to play EvoWars.io on Windows PC using NoxPlayer

Drag the apk file to Nox and drop it. The File Manager will show up. Click the Open XXX Folder button under the file sign that turns blue.Then you will be able to install the apk you just download from your computer to Nox or move/copy the file to other locations in Nox.

Discussion

(*) is required

Thank you! Your message has been sent successfully!
Submit

Download older versions

Download EvoWars.io 1.4.22 on Windows PC – 7.1 MB

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *