Electrolux Ultraone Pölynimuri 65 Db Valkoinen, Ultraone Pölynimuri 65 Db Valkoinen

Lägg till i önskelistan I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
0″> Få kvar i lager – produkten kan vara ett demoexemplar. Kontakta butiken för mer information. 0″ class=”stores-container-list__all-stores” data-trigger=”all-stores-stock-modal”> Finns i totalt 10 butiker, visa alla 0″ class=”stores-container-list__select-another”> Välj en annan butik

Adress: ” + storeData().postcode + ” ” + storeData().city”> Avvikande öppettider: Till butikens egen sida

*

Energisnål och tyst dammsugareElectrolux UltraOne Classic EUOC92IW har högsta energiklass på energiförbrukning, dammupptagning och partikelutsläppsklass. Ljudnivån är låga 65 dB tack vare SilentAir Technology. Härigenom kan du dammsuga utan att störa någon – inte ens den som tittar på TV. Tack vare den förbättrade tystare slangen och det tysta munstycket blir dammsugaren mycket tystgående. Med mjuka gummihjul undviker du repiga golv och även dessa bidrar till den låga ljudnivån. Dammsugarens mjuka stötfångare motverkar onödigt slitage på möbler och väggar.

Đang xem: Ultraone pölynimuri 65 db valkoinen

Optimerat luftflöde och effektiva munstyckenDammsugaren har ett högt luftflöde och effektivt FlowMotion-munstycke. Luftflödet från munstycket till utloppet har förseglats och optimerats för högeffektiv dammsugning. Teleskopröret i aluminium har stor tvärsnittsarea för att maxa luftflödet och städprestandan.Dammsugaren har manuell effektreglering och ett litet och smidigt AeroPro 3-i-1-munstycke som rengör lite svårare ytor. Du växlar enkelt mellan en borste, fogmunstycke och möbelmunstycke utan att du behöver stuva undan det i dammsugaren när du är klar – 3-i-1-munstycket är alltid nära till hands.

Xem thêm: đồng hồ citizen sapphire nữ

Smidig användning och effektiv filtreringRäckvidden är hela 12 meter, vilket gör att du inte behöver byta kontakt så ofta. Dammsugaren har tre flexibla parkeringsklämmor samt ett horisontellt och ett vertikalt parkeringsläge. Den har också försetts med ett filter som är lätt att byta. Allergy Plus-filtret ger dig ett hälsosammare hem. Det sköljbarahygienfiltret E12 är rekommenderat av Astma och Allergiförbundet.

Xem thêm: Gợi Ý Du Lịch Nha Trang 3 Ngày 2 Đêm, Kinh Nghiệm Du Lịch Nha Trang 3N2Đ

DammsugarpåseMed dammpåseindikatorn kan du se när det är dags att byta ut dammsugarpåsen. Dammsugaren har en 5 liter S-bag Ultra Long Performance-påse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *